Über uns

Unsere Geschichte

Über uns und unsere Mission

Cars for you е част от „Ауто Груп 2014″ ЕООД  фирма с дългогодишен опит в отдаване на коли под наем, вноса и продажбата на употребявани автомобили, търговия с авточасти, масла и консумативи. След много години работа върху други наши фирми занимаващи се с отдаването на коли под наем ние решихме да създадем един бранд който да бъде еталон за качество на услугата и лесно разпознаваем от Вас нашите верни клиенти.

Партньор е на много австрийски, италиански и германски фирми, занимаващи се с вноса на употребявани автомобили – както и представител на  водещи световни марки консумативи за всякакви автомобили, резервни части, авто оборудване, авто тунинг, чип тунинг, гуми, джанти и други.

Основната ни цел е предоставянето на високо ниво на професионално обслужване. Отделяме особено внимание на измерването на клиентската удовлетвореност и нейното подобрение. Успяхме да станем компания за коли под наем в България, правейки бранда CARS FOR YOU разпознаваем и търсен,  продължавайки да подобряваме качеството чрез професионално обслужване, технически иновации, нови автомобили и конкурентни цени.

На 01.03.2016год. фирмата успешно се сертифицира по ISO 9001:2008 с област на приложене: Продажба и отдаване под наем на употребявани автомобили, продажба на авточасти, масла и консумативи.

Unternehmen

Monatlicher Newsletter

Erfahren Sie als Erste über unsere Neuigkeiten, Rabatte und Leistungen. Seien Sie immer unter den Ersten, die von unseren Aktionspreisen profitieren.

Visa
MasterCard
Maestro
PayPal
Pos Terminal
Cash
BitCoin
TransferWise

Carsforyou.bg · Copyright 2014 – 2020 · All rights reserved · Auto Group 2014 LTD