CARS FOR YOU ЗА БИЗНЕС КЛИЕНТИ

Получавате всички ползи от лизинга без неговите недостатъци.

Първокласно обслужване

Винаги получавате най-доброто обслужване и свой личен специализиран мениджър, който се грижи 24/7, 365 дни в годината за вашите изисквания.

Гъвкави бизнес условия

Вие сте на едно телефонно обаждане от това 24/7, 365 дни в годината безплатно да резервирате, променяте или анулирате резервации.

Преференциални цени

С нашата програма за бизнес клиенти, Вие винаги получавате най-добрите цени. И получавате до 40% намаление от редовната цена.

Дългосрочно наемане

При дългосрочното наемане над 45 дни получавате ползите от лизинга без неговоте недостатъци.

Наемане на кола

Всеки наш бизнес клиент получава моментално 10% намаление при краткосрочно наемане на автомобил.

Какво е дългосрочен наем?

И защо да изберем точно дългосрочния наем като решение за вашият бизнес?
Дългосрочен наем?
Това е услуга, при която минимума за наемане на автомобил(и) е 45 дни, без краен срок за връщане на автомобила и винaги получавате това, от което имате нужда.
Избор на автомобил
Имате свободата да вземете автомобил(и) според нуждите на вашия бизнес. Вие може да вземете по-висок или по-нисък клас автомобил по-всяко време.
Най-добрата цена
Като част от нашите бизнес клиенти, при дългсорочен наем Вие получавате най-добрите цени, без скрити такси и условия
Всички ползи от лизинга
Получавате всички ползи от лизинга, но без неговите недостатъци. Няма първоначална вноска, имате свободата да смените по-всяко време автомобила и разбирасе ние се грижим за поддръжката му.
КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Защо дългорсрочен наем?

Чрез дългосрочния наем ние се опитваме да задоволим вашите нужди и вместо да се обвързвате с лизинг, ние Ви предлагаме договор, който е напълно гъвкав и съобразен с вашите нужди. Може ли да предвидите къде ще е вашият бизнес след 4 години? Обстоятелствата се променят бързо и динамично както и вашите нужди. Дългосрочният наем Ви позволява да смените колата си в синхрон с нуждите и растежа на бизнеса Ви.По-всяко време Вие избирате кола от нашия флот от икономичен и работен клас до лукс и SUV. Ние се грижим за застраховката, техническия преглед, обслужване и при нужда от пътна помощ, защото знаем колко е важно за един бизнес спокойствието и гъвкавостта.
  • Смяна на автомобила по всяко време
  • Най-добрите цени с до 40% отстъпка
  • Без първоначална вноска
  • Пълен контрол и гъвкавост
  • Без краен срок и лимит за наемането на кола

CARS FOR YOU

Свържете се с нас и вземете своята оферта!
КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Вашите ползи да бъдете бизнес клиент

Личен мениджърПолучавате личен мениджър който е на едно телефонно обаждане или e-Mail от това да промените, анулирате или направите нова резервация.
Отстъпки и преференциални цениПолучавате цени и отстъпки които са валидни само на нашите корпоративни клиенти. Удобно плащане веднъж месечно.
Безплатно анулиранеКато наш бизнес клиент може да анулирате всяка резервация безплатно.
Търсене