За нас

Историята ни

За нас и нашата мисия

Cars for you е част от „Ауто Груп 2014″ ЕООД  фирма с дългогодишен опит в отдаване на коли под наем, вноса и продажбата на употребявани автомобили, търговия с авточасти, масла и консумативи. След много години работа върху други наши фирми занимаващи се с отдаването на коли под наем ние решихме да създадем един бранд който да бъде еталон за качество на услугата и лесно разпознаваем от Вас нашите верни клиенти.

Партньор е на много австрийски, италиански и германски фирми, занимаващи се с вноса на употребявани автомобили – както и представител на  водещи световни марки консумативи за всякакви автомобили, резервни части, авто оборудване, авто тунинг, чип тунинг, гуми, джанти и други.

Основната ни цел е предоставянето на високо ниво на професионално обслужване. Отделяме особено внимание на измерването на клиентската удовлетвореност и нейното подобрение. Успяхме да станем компания за коли под наем в България, правейки бранда CARS FOR YOU разпознаваем и търсен,  продължавайки да подобряваме качеството чрез професионално обслужване, технически иновации, нови автомобили и конкурентни цени.

На 01.03.2016год. фирмата успешно се сертифицира по ISO 9001:2008 с област на приложене: Продажба и отдаване под наем на употребявани автомобили, продажба на авточасти, масла и консумативи.

Certificate ISO Auto Group

За компанията

Месечен бюлетин

Научете първи за промоции, новини и услуги свързани с нас. Бъдете винаги от първите, които ще се възползват от нашите промоционални цени и вземете най-евтините коли под наем в София.

Visa
MasterCard
Maestro
PayPal
Pos Terminal
Cash
BitCoin
TransferWise

Carsforyou.bg · Copyright 2014 – 2020 · Всички права запазени · Auto Group 2014 LTD

Back to Top